TILAA SEIKKAILIJAT-JUHLAT KOTIPIHALLESI!

KENELLE?

Sinulle, joka haluat järjestää hauskat syntymäpäiväjuhlat lapselle tai vaikkapa lisätekemistä lapsille grillijuhlien oheen. Lapsien enimmäisosallistujamäärä on 10 hlö ja parhaiten juhlat toimivat alakouluikäisille, lukutaitoisille lapsille. Jotta Seikkailijat-juhlat saadaan toteutettua sujuvasti, juhlapaikaksi soveltuu parhaiten iso piha, jossa on tilaa temmeltää ja hiekkaelementti on plussaa.

Tällä hetkellä juhlia järjestetään ainoastaan Jyväskylän seudulla n.15km säteellä Jyväskylän keskustasta. Tutustu myös Seikkailijat-digipakettiimme, jonka avulla järjestät itse unohtumattomat Seikkailijat-juhlat lapsille! 

MITÄ?

Ohjatussa Seikkailijat-juhlassa saat meiltä juhlamestarin juhliisi, joka vetää kuusi hauskaa teemaan sopivaa tehtävää. Luvassa on aluksi heimojen välisiä kisailuja, jossa testataan nopeutta, nokkeluutta ja yhteistyötä. Sen jälkeen koetellaan Seikkailijoiden yksilötaitoja ja ohjelman päättää heimoneuvoston kokoontuminen, jossa äänestetään juhlien ansioitunein Seikkailija.

Tuomme juhlapaikalle teemaan sopivat koristelut sekä tehtävien tarvikkeet. Ohjaaja tulee paikalla noin 1-1,5h ennen juhlan alkua tekemään valmisteluja juhlaa varten. Ohjelma kestää noin 2h. Jokainen juhlaan osallistuva lapsi saa ohjelman päätteeksi diplomin kiitokseksi osallistumisesta. Juhla toteutetaan ulkona. 

MITEN TILAAN?

Katso vapaat päivät alla olevasta listasta ja laita meille varauspyyntö sivun alalaidassa olevalla lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse yhden arkipäivän kuluessa lomakkeen lähettämisessä. Voit ottaa yhteyttä myös suoraan sähköpostiimme [email protected] kaikissa kysymyksissä. 

 

 

HINNASTO

Kun varaat juhlat kesä- ja heinäkuulle, saat ohjatusta Seikkailijat-juhlasta 30% alennuksen! Toimi nopeasti, niin saat juhlat toivomallesi ajankohdalle!

seikkailijat selviytyjät
OHJATTU SEIKKAILIJAT - JUHLA
250 €
2h mittainen ohjattu ohjelma
Digitaalinen kutsukortti
4 - 10 seikkailijaa
Tarvikkeet tehtäviin
Koristelut tehtäväalueelle ulos
Erilaisia pöytäkylttejä
Jaettavat diplomit muistoksi
VARAA JUHLA

SEIKKAILIJAT-JUHLA KUULOSTAA MEILLE JUURI SOPIVALTA! MITÄ MINUN TULEE TEHDÄ?

 1. VARAA JUHLA. Lähetä lomakkeella varauspyyntö ja tilaa meiltä ohjattu lasten Seikkailijat-juhla Jyväskyän alueella kotipihallesi. Me vastaamme tiedusteluusi viimeistään seuraavana arkipäivänä. Varaathan juhlat kuitenkin ajoissa, vähintään viikkoa ennen juhlia!
 2. LÄHETÄ KUTSU. Toimitamme sinulle varauksen jälkeen digitaalisen kutsun, jonka voit täydentää sähköisesti ja lähettää esim. whatsapilla tai sähköpostilla juhlavieraille.
 3. SUUNNITTELE TARJOILUT. Asiakas vastaa tarjoiluista, mutta toimitamme varauksen yhteydessä juhlaoppaan, jossa on myös ideoita ja vinkkejä helppoihin teeman mukaisiin tarjoiluihin. Voit hyödyntää niitä tai keksiä omat.
 4. JUHLAPÄIVÄN VALMISTELUT. Juhlamestarimme saapuu n. 1-1,5h ennen juhlia juhlapaikalle. Hän käy kanssasi läpi ohjelman ja aikataulun. Juhlamestari koristelee piha-aluetta kylteillä ja muulla rekvisiitalla. Asiakkaalle jää huolehdittavaksi mahdollisten juhlatarjottavien esillelaitto, tarjoilu sekä pöydän kattaminen. Tuomme mukana myös teemaan sopivia pöytäkylttejä, joita voitte käyttää halutessanne pöytäkoristeina.
 5. NAUTI JUHLISTA JA MUISTA VALOKUVAT. Juhlamestarimme on vastaanottamassa vieraita sekä vetämässä ohjelmaa. Hänellä on usein tehtävien kanssa kädet täynnä töitä, joten kuvien ottaminen jää asiakkaan hoidettavaksi. Kun juhlat on ohi, keräämme tuomamme rekvisiitan mukaamme, joten ne eivät jää pihallesi pyörimään.

JUHLATUNNELMIA

 

VARAA UNOHTUMATON JUHLAPÄIVÄ nyt!

Lähetä varaustiedustelusi meille oheisella lomakkeella ja olemme sinuun seuraavana arkipäivänä yhteydessä. Ole rohkeasti yhteydessä, vaikka kalenterissa ei olisi sopivaa päivää, katsotaan saadaanko se järjestettyä.

Kalenteri latautuu...
Powered by Booking Calendar
- Suljettu
09
- Varattavissa

  Tutustu myös digipaketteihimme

  UUSI
  15,90 

  Digitaalinen juhlapaketti lasten Pizza Party -juhliin! Paketti sisältää valmiit ohjelma-, tarjoilu- ja koristeluehdotukset sekä tulostettavan koristelupaketin. Inspriroidu, tulosta ja juhli!

  13,90 

  Digitaalinen joulujuhlapaketti! Paketti sisältää tyylikkään jouluisen tulostettavan koristelupaketin, joka sopii niin koko perheen pikkujouluihin kuin joulun pyhien juhlintaankin.

  15,90 

  Digitaalinen juhlapaketti lasten Seikkailijat-juhliin! Paketti sisältää valmiit ohjelma-, tarjoilu- ja koristeluehdotukset sekä tulostettavan koristelupaketin.

  15,90 

  Digitaalinen juhlapaketti lasten prinsessasynttäreille! Paketti sisältää valmiit ohjelma-, tarjoilu- ja koristeluehdotukset sekä tulostettavan koristelupaketin. Inspiroidu, tulosta ja juhli!

  15,90 

  Digitaalinen juhlapaketti hemmottelujuhliin! Sopii lapsille, nuorille ja aikuisille. Paketti sisältää valmiit ohjelma-, tarjoilu- ja koristeluehdotukset sekä tulostettavan koristelupaketin.

  15,90 

  Järjestä sudenpentu -teemaiset juhlat digitaalisen juhlapaketin avulla. Paketti sisältää valmiit ohjelma-, tarjoilu- ja koristeluehdotukset sekä tulostettavan koristelunpaketin.

  15,90 

  Järjestä omat lennokkaat supersankarijuhlasi digitaalisen juhlapaketin avulla! Paketti sisältää valmiit ohjelma-, tarjoilu- ja koristeluehdotukset sekä tulostettavan koristelupaketin.

  15,90 

  Digitaalinen juhlapaketti lasten Halloween-juhliin! Paketti sisältää valmiit ohjelma-, tarjoilu- ja koristeluehdotukset sekä tulostettavan koristelupaketin.