Näytetään tulokset 1–6 / 9

UUSI
13,90 

Maalaustarvikepaketti yhdelle taitelijan alulle tai jaettavaksi sisarusten kesken.

UUSI

Tarvikepaketti

Linnunpönttö (2kpl)

34,90 

Nyt edullisesti täysin suomalaiset, koottavat ja raakalautaiset linnunpöntot tarvikkeineen koti- tai mökkipihan iloksi!

UUSI

Tarvikepaketti

Linnunpönttö

24,90 

Nyt edullisesti täysin suomalainen, koottava, raakalautainen linnunpönttö tarvikkeineen koti- tai mökkipihan iloksi!

89,90 

KADONNEIDEN KOMPASSIEN ARVOITUS Lähde Sudenpentujen mukaan seikkailemaan Mustametsään ja selvittämään kadonneiden kompassien arvoitusta. Sudenpentujen ylipäällikkö V.I.I.S.A.S.M.I.E.L.I. kaipaa kipeästi nokkelien Sudenpentujen apua, jotta kadonneet kompassit löydetään ja saadaan palautettua päämajaan. Seikkailun ohessa suoritetaan tehtäviä ja nautitaan tietenkin notkuvan eväspöydän antimista. Nälkäisille juhlijoille maittavat niin karhun pökäleet ja kuin tuoreet onkimadotkin ja Sudenpennut saavat näyttää taitojansa mm. linnunpöntön maalauksessa ja pienoiskatapultin rakentamisessa. Tilaa Sudenpennut-partybox ja antaudu mukaan seikkailuun!

114,90 

Näissä kemuissa päästetään sisäinen taitelija valloilleen! Kids goes art- juhlat ovat täynnä väriä ja luovuutta. Nuoret taitelijat pääsevät piirrustuskouluun, askartelevat itselleen juhlanaamiot sekä tekevät taidetta kuin pienet picassot konsanaan. Nämä tyylitaiturit saavat inspiraatiota ja energiaa buffetpöydän antimista, erityisesti pensselipretzelit ja kattauksen väriloisto saa hymyn huulille kaikenikäisille juhlijoille. Tilaa Kids goes Art-partybox ja järjestä juhlat täynnä luovaa toimintaa!

149,90 

Maistuisiko teille laboratoriohiiret vai koeputkinamit? Kuka voittaa tietämyksellään Lab Master-arvonimen? Helpot tiedetemput ihmetyttävät juhlijoita ja kemistin herkkupöytä kruunaa nämä poksuvat juhlat. Tutustuta lapset tieteen ihmeellisen maailmaan ja tilaa Kids Lab-partybox. Näitä bileitä ei hevillä unohdeta!